joomplu:2148
Wat is DVrepeater.NL?
 
De bedoeling van DVrepeater.NL is een makkelijk te onthouden adres naar je digital voice hotspot zoals bijvoorbeeld het Pi-Star dashboard. Het is mogelijk om een hostname te verkrijgen in de vorm van roepletters, waardoor een internetadres zoals pd3rfr.dvrepeater.nl ontstaat. 
 
Waar kan ik een hostname verkrijgen?
 
Om een hostname te verkrijgen moet een geldig IP-adres worden doorgegeven. Daarnaast zijn roepletters noodzakelijk, dat wordt uiteindelijk de hostname. Dit hoeven niet persé roepletters te zijn die zijn uitgegeven door Agentschap Telecom. Voorbeelden van roepletters zijn: PD3RFR, 19RF941, NL13797. Om jouw specifieke hostnaam aan te vragen moet je onderstaand formulier zo volledig mogelijk invullen.
 
Hoe snel kan ik gebruik maken van de nieuwe hostname?
 
In de regel is binnen 24 uur de nieuwe hostnaam beschikbaar, maar veelal is dit eerder gereed.
 
Wat zijn de kosten voor gebruik van een dienst van DVrepeater.NL?
 
Het gebruik van een hostname is gratis. De dienstverlening is 'as-is'. Er kunnen geen rechten worden ontleend ten aanzien van beschikbaarheid. De enige garantie die wordt gegeven is dat onze provider een uptime van 99,9% heeft. Misbruik wordt bestraft door een definitieve blokkering. DVrepeater.NL en/of beheerders zijn niet aansprakkelijk voor enige vorm van schade door gebruik te maken van deze dienst wordt accoord gegaan met de voorwaarden zoals hier beschreven.
 
Wat moet ik doen als ik een wijziging wil doorgeven of mijn hostname wil opzeggen?
 
Als het IP-adres wat u bij aanvraag heeft doorgegeven wijzigt zal de werking van de hostname vervallen. Indien het IP-adres gewijzigd moet worden, dan kunt u via onderstaand formulier een nieuwe aanvraag indienen met dezelfde roepletters. De oude instellen wordt dan overschreven door de nieuwe gegevens. Als de hostname opgezegd moet worden, dan kan dat door in het berichtvak van onderstaand formulier aan te geven dat de hostname verwijderd dient te worden.
  

 
Aanvraagformulier Hostname:

 Stuur mij een kopie van dit bericht


Dit formulier verzamelt informatie uit bovenstaande velden om een e-mail te sturen aan het de beheerders van DVrepeater.NL om een hostname aan te vragen, dan wel te wijzigen.